972 76 22 91 | 660 81 68 05 | Cita prèvia

Odontopediatria

Creiem que l’odontologia moderna ha de ser preventiva i no curativa. Per tal d’evitar les estadístiques, segons les quals 1 de cada 4 nens de primària té càries, la primera visita hauria de ser durant el primer any de vida.

 

La càries és una malaltia 100% prevenible amb un control de sucres de la dieta (quantitat i freqüència) i d’un raspallat adequat amb pasta dental que contigui un mínim de 1.000 ppm (parts per milió) de fluor. Tenim el material adient per tractar els nens des de la primera infància, volem evitar l’ansietat en els infants, els motivem i hi creem una relació de confiança.

Una taca blanca en el nadó és el primer signe de càries. Amb un canvi de dieta, un raspallat adequat i un fluor professional podem evitar que la càries avanci. Tractem les càries, fent obturacions o tractament del nervi, però prioritzem la prevenció i l’educació. Per això, recomanem visites cada 6-12 mesos. A la nostra clínica avaluarem el risc real de càries de cada infant i anirem controlant l’oclusió des del primer moment.