972 76 22 91 | 660 81 68 05 | Cita prèvia

Ortodòncia

La primera visita a l’ortodontista s’hauria de realitzar a partir dels tres anys. Quan decideixes arreglar la malposició de les teves dents, el primer que fem és un estudi complet i individualitzat de la teva boca per decidir quina és la millor opció per al teu cas.

Ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible (Invisalign) utilitza fèrules transparents i alineadors personalitzats mitjançant un escàner de màxima actualitat. Els principals avantatges de l’ortodòncia invisible són l’estètica, la comoditat i la facilitat en la higiene.

Ortodòncia amb bràckets

A la nostra clínica utilitzem bràquets d’autolligat, petits i de baix perfil. Tindràs l’opció de triar si els prefereixes metàl·lics o estètics. Els bràquets que fem servir són d’última generació i els combinem amb arcs d’alta tecnologia.

Ortodòncia interceptiva

Amb l’ortodòncia interceptiva comencem des de petits a corregir les malformacions òssies i a prevenir una futura manca d’espai. També detectem mals hàbits, que en un futur poden derivar en maloclusions complexes i de difícil solució. En aquesta primera fase d’ortodòncia, utilitzant una aparatologia senzilla i en poc temps, aconseguim un creixement més harmònic dels maxil·lars i de les dents.

Cirurgia ortognàtica

Quan a més d’una malposició dental hi ha una malposició dels ossos, a vegades no hi ha altra opció que realitzar una cirurgia ortognàtica combinada amb un tractament d’ortodòncia. En aquests casos, la col·laboració d’un especialista maxil·lofacial és clau per al tractament. Per això, des de la nostra clínica col·laborem amb maxil·lofacials de gran prestigi per poder solucionar aquests problemes.