972 76 22 91 | 660 81 68 05 | Cita prèvia

Periodòncia

La periodòncia és l’especialitat que tracta les genives i els teixits que donen suport a les dents. Per tant, és imprescindible que les genives estiguin bé abans de realitzar qualsevol tractament.

 

La malaltia parodontal és una de les causes principals de pèrdues de dents en adults. La gingivitis (inflamació de les genives) i la periodontitis (pèrdua d’os que dona suport a les dents) són les malalties parodontals més freqüents. Moltes vegades el pacient no és conscient que té un problema parodontal, ja que la periodontitis no fa mal. Per això és tan important fer revisions periòdiques i realitzar el tractament adequat.

A la nostra clínica donem molta importància a l’estat parodontal dels pacients , ja que les genives són la base perquè qualsevol tractament funcioni.

 

El primer pas per tractar la malaltia parodontal es fa mitjançant una tècnica que s’anomena raspat i allisat radicular i serà la periodontòloga qui determinarà quantes sessions són necessàries. En casos més avançats, després de realitzar els raspats potser es requerirà cirurgia parodontal.

 

La nostra periodontòloga farà un estudi per valorar el cas i després decidirà quin és el tractament a seguir, i també remarcarà la importància de fer manteniments periòdics per tal de mantenir les nostres genives en bon estat i evitar que la malaltia avanci.