972 76 22 91 | 660 81 68 05 | Cita prèvia

Ens agrada
veure’t somriure!

Vine a conèixer-nos: qualitat i servei, sense pressa Continua navegant

Clínica Dental Dra. Figueras

L’any 2008, amb il·lusió i voluntat d’oferir un servei d’odontologia de qualitat i proper, va néixer la clínica que porta el meu nom. Aquesta vocació, i la constant especialització, m’han fet envoltar d’un equip de professionals experts en les diferents branques de l’odontologia. Avui la clínica disposa de les últimes tecnologies en cada especialitat i de les eines més avançades.

 

La filosofia slow odontology i el tracte personalitzat són el nostre dia a dia. L’equip mèdic escoltarà les teves necessitats per oferir-te el millor tractament per a la teva salut dental.

 

Sandra Figueras

Les nostres especialitats

Ens agrada
veure´t somriure!

Vine a conèixer-nos: qualitat i servei,
sense presa

Continua navegant

Clínica Dental Dra. Figueras

L’any 2009, amb il·lusió i voluntat d’oferir un servei d’odontologia de qualitat i proper, va néixer la clínica que porta el meu nom. Aquesta vocació, i la constant especialització, m’han fet envoltar d’un equip de professionals experts en les diferents branques de l’odontologia. Avui la clínica disposa de les últimes tecnologies en cada especialitat i de les eines més avançades.

La filosofia slow odontology i el tracte personalitzat són el nostre dia a dia. L’equip mèdic escoltarà les teves necessitats per oferir-te el millor tractament per a la teva salut dental.

 

Sandra Figueras

Les nostres especialitats