972 76 22 91 | 660 81 68 05 | Cita prèvia

Ens agrada veure´t somriure!

Vine a conèixer-nos: qualitat i servei,
sense presa

Corregint la posició de les dents busquem aconseguir la millor funció i estètica. Depenent del cas i de les teves necessitats escollirem quina és la millor opció per a tu.

La nostra prioritat és la prevenció i per això recomanem la primera visita des de l’erupció de la primera dent. Una bona informació és la millor arma per combatre la càries en els nostres petits.

Per aconseguir una bona salut bucal, donem molta importància a la primera visita i a les revisions periòdiques. Apliquem una odontologia restauradora i estètica amb els millors materials.

Col·laborem amb grans protètics per restaurar la funció de la boca. Busquem la millor estètica per al pacient i utilitzem, sempre, els materials més actuals i la tecnologia més innovadora del mercat.

Quan has tingut una càries gran o un traumatisme que ha afectat la polpa (el nervi), l’endodòncia és la solució per tal de mantenir aquesta dent i fer desaparèixer el dolor.

Les genives i l’os que aguanta les dents són la base per a una bona salut bucal. Molta gent no sap que pateix una malaltia parodontal o té gingivitis. Vine i et farem un estudi complet de les genives.

Utilitzem els implants per substituir dents absents, tant si es tracta d’una sola dent com de tota una arcada, tenint en compte en tot moment quines són les necessitats del pacient en cada cas.

Cirurgia de queixals del seny, dents incloses, biòpsies, etc., sempre amb la informació necessària prèvia, radiografies i tacs.