Ens agrada
veure't somriure!
Vine a conèixer-nos: qualitat i servei, sense pressa Continua navegant

Ortodòncia

Corregint la posició de les dents busquem aconseguir la millor funció i estètica. Depenent del cas i de les teves necessitats escollirem quina és la millor opció per a tu.

Odontopediatria

La nostra prioritat és la prevenció i per això recomanem la primera visita des de l’erupció de la primera dent. Una bona informació és la millor arma per combatre la càries en els nostres petits.

Odontologia conservadora

Per aconseguir una bona salut bucal, donem molta importància a la primera visita i a les revisions periòdiques. Apliquem una odontologia restauradora i estètica amb els millors materials.

Pròtesis

Col·laborem amb grans protètics per restaurar la funció de la boca. Busquem la millor estètica per al pacient i utilitzem, sempre, els materials més actuals i la tecnologia més innovadora del mercat.

Endodòncia

Quan has tingut una càries gran o un traumatisme que ha afectat la polpa (el nervi), l’endodòncia és la solució per tal de mantenir aquesta dent i fer desaparèixer el dolor.

Periodòncia

Les genives i l’os que aguanta les dents són la base per a una bona salut bucal. Molta gent no sap que pateix una malaltia parodontal o té gingivitis. Vine i et farem un estudi complet de les genives.

Implantologia

Utilitzem els implants per substituir dents absents, tant si es tracta d’una sola dent com de tota una arcada, tenint en compte en tot moment quines són les necessitats del pacient en cada cas.

Cirurgia bucal i maxil·lofacial

Cirurgia de queixals del seny, dents incloses, biòpsies, etc., sempre amb la informació necessària prèvia, radiografies i tacs.