La nostra filosofia: odontologia slow

Un servei personalitzat amb la millor tecnologia i professionals amb anys d'experiència

Apliquem un treball odontològic slow. Aquest concepte es centra a oferir la millor experiència als nostres pacients i prioritza la qualitat per obtenir els millors resultats. Establim un vincle de reciprocitat entre el professional i el pacient, fonamentat en la prevenció, els principis de l’odontologia slow i la tecnologia.

Utilitzem eines audiovisuals per fer entendre de manera senzilla quin és el problema dental que hi ha, quin tractament s’ha d’aplicar en cada cas i el perquè. Aquest és el nostre pilar per començar la teva rehabilitació, amb il·lusió i voluntat d’oferir un servei d’odontologia de qualitat i proper, va néixer la clínica que porta el meu nom. Aquesta vocació, i la constant especialització, m’han fet envoltar d’un equip de professionals experts en les diferents branques de l’odontologia.

Avui la clínica disposa de les últimes tecnologies en cada especialitat i de les eines més avançades. La filosofia odontologia slow i el tracte personalitzat són el nostre dia a dia. L’equip mèdic escoltarà les teves necessitats per oferir-te el millor tractament per a la teva salut dental.

Clinica dental dra figueras
Clínica dental Dra Figueras
Clínica dental Dra. Sandra Figueras logo 2